perjantai 3. toukokuuta 2013

Uusi yritys

Kuka muistaa vielä Pilvenreunalla-neuleen, tuon viime marraskuussa valmistuneen ihanuuden?


No joo tota kävi niin että viikko sitten purin sen surutta!


Tunnustin tosiasiat itselleni: villatakki oli ollut vain satunnaisessa kotikäytössä, useammin äidillä kuin minun päälläni. Eikä siinä muuten mitään, mutta ostin langat monella kympillä juuri tätä neuletta varten, joten halusin kyllä rahoille vastinetta. Tajusin, että neule oli liian löysä mun makuuni - kun kainalot roikkuvat vyötäröllä ja helma polvitaipeissa, on olo jo vähän liian ryhditön. Rakastan kuitenkin näitä värejä ja erityisesti suloista kuviota, joten ne halusin ehdottomasti säilyttää. Näiden ajatusten inspiroimana syntyi:

Pilvenreunalla 2
Ohje ladattavissa Ravelrysta
Lanka Gjestal Janne
Puikot nro 5 ja 4





Ja voi juku että olenkin nyt tyytyväinen!! Ei neuletta ottaisi millään päältä pois. Tämä malli on nyt täysi vastakohta ekaan verrattuna: erittäin niukka ja ihonmyötäinen käsistä, ja kainalot ovat siellä missä kuuluukin (=istuu hyvin myös ohuen kevättakin alle). Lanka on pehmoista eikä kihistä pahasti. Tällä kertaa tein nappilistankin oikein, joten suht painavat napit pysyvät ryhdikkäästi paikallaan. Tämä on kyllä just eikä melkein! Mikä parasta, säästyin taas saumojen ompelulta :) Tuo ohje on kyllä loistavin ikinä.

Näihin aurinkoisiin kuviin ja yltiöpositiivisiin tunnelmiin :)

7 kommenttia:

  1. Käsittämätöntä sisukkuutta! Ihania neuleita molemmat! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tätä se lankalakko teettää: kun uutta lankaa ei saa ostaa, niin keksin sitten tämmöisiä tempauksia :D

      Poista
  2. Aikamoista! Nro kakkosesta tuli kyllä tosi nätti! Ja kyllähän omatekemien pitäisi päästä ulkoilemaan, se ansaitsee sen. Itsekin voisin ottaa itseäni niskasta kiinni ja neuloa yhden villatakin hihat uudestaan. Mitä sitä neuleita kaapissa säilömään! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin justiinsa! Ei kun tekemään, kyllä siitä niiin hyvä mieli tulee :)

      Poista