perjantai 22. helmikuuta 2013

Puolivälissä

Tältä viikolta ei ole paljon muuta raportoitavaa kuin isoäidinneliöitä ja opiskelua. Peitto on nyt jo puolivälissä, ja kuin ihmeen kaupalla olen samaan aikaan pysynyt mainiosti opiskeluaikataulussa! Yksi kappale psykaa, yksi isoäidinneliö -järjestely näyttää toimivan mulla :) Ja sitten sopiviin väleihin ulkoilua, ruokaa ja espanjan (mielenterveyttä horjuttavia) tehtäviä. Hyvin menee!


Koska mulla ei ole peittoon käytössä mitään yhtä ohjetta, napsin ideoita sieltä täältä. Uuden peiton mallina toimii meidän vanha torkkupeitto, joka on vuosien tarkan arvioinnin perusteella todettu juuri sopivan kokoiseksi päiväunikäyttöön :)

Vaikka olen tosi innoissani peitosta, tuntuu puolivälin saavuttaminen jotenkin lannistavalta: vielä on samanlainen satsi tehtävänä ja viimeistelyt päälle. Onneksi tämä ei ole mikään kiireprojekti!


Täytyy kyllä myöntää, että viikon tiivis lukeminen vaatii veronsa. Kaipasin kipeästi tänään illalla jotain konkreettista tekemistä mistä käden jälki näkyy (ja mikä ei ole virkkaamista), joten Voice of Finlandin sijaan linnoittauduin keittiöön viimeistelemään paneelin maalaamista. Kyllä, luitte oikein :D


Aloitettiin hurja remontti meidän kämpässä viikko-pari sitten mun ylppäreitä varten (ehkä myös vähän siksi, että miltei 20-vuotiaat tapetit eivät enää niinkään ilahduta silmää...). Keittiö, ruokahuone ja olohuone saavat ainakin nyt alkuun uuden maalin seinille, kalusteita vaihdetaan/uusitaan vähäsen ja tekstiileitä päivitetään. Ja keksitään jostain säilytystilaa meidän tavaravuoristolle... Kylläpäs olikin terapeuttista läiskiä vanhan haaleanvaalean ällöpaneelin päälle pirteää oranssinpunaista, ja kiinnittää uudet hyllyt, jotka eivät toivottavasti tällä kertaa täyty roinasta! Jotenkin ajattelen tämän remontin kivana tilaisuutena jättää vanhemmille vähän nätimpi koti, kun minäkin tästä varmaan seuraavan vuoden aikana hipsin pois kotinurkista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti